Lid worden?

Heb jij zin om te zeilen, zelf een expeditie te organiseren of misschien zelfs wel een reis naar het buitenland te maken? Of vind je het gewoon super leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te spelen? Dan is Scouting echt wat voor jou!

Bij Scouting ben je welkom van je 5e jaar tot je er geen zin meer in hebt (en dat kan best lang duren), maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat al die mensen van al die leeftijden alles samen doen. Je bent gewoonlijk bezig in je eigen groepje met kinderen of jongeren van ongeveer je eigen leeftijd, waarmee je avonturen beleeft die zijn toegespitst op wat voor jouw leeftijd spannend en mogelijk is:

• Bevers: 4,5,6
  • Welpen: 7,8,9
  • Scouts: 10,11,12
  • ProScouts: 13,14,15
  • Explorers : 16,17,18
  • Roverscouts: 19,20,21
  • Plusscouts: 21+
  • 50+ Scouts: 50+
  • Scout met een beperking: 7-15 jaar
  • Luchtscouts: 11-15 jaar
  • Blauwe Vogels: 7-15 jaar

Je mag twee opkomsten geheel vrijblijvend meedraaien. Neem dan van te voren wel even contact met ons op.

Om je aan te melden klik hier!

Woensdag 19:00-21:00
(om de week)