Seniorenscouts

Poster senioren

We krijgen zo vaak de opmerking dat 50 plussers zo hebben genoten van hun Scoutingtijd, dat het tijd is om 50 plussers op te nemen binnen Scouting.

Welkom bij Scouting Marca Appoldro

Scouting is voor iedereen, dat is de visie van Scouting. Daarbij maakt iemands culturele achtergrond, huidskleur, geloof, sekse en seksuele voorkeur niet uit. Ook leeftijd staan een lidmaatschap van Scouting niet in de weg.

Daarom start Scouting Marca Appoldro vanaf 1 januari 2015 met een speltak voor 50 plussers. Het mooie van Scouting is dat jong en oud met elkaar om gaan, samen plezier kunnen beleven en van elkaar kunnen leren. Maar ook dat iedereen op zijn eigen manier mee kan doen met Scouting en zijn talenten kan ontdekken.

Bij Scouting Marca Appoldro geldt dus: gewoon waar het kan en speciaal waar het nodig is. Een Scoutinggroep die een visie heeft hoe we met elkaar om moeten gaan.

Iedereen welkom…
De 50+ Scouts is er voor iedereen van 50 jaar en ouder en komt een keer in de twee weken op woensdagavond in onze blokhut in het Woudhuis samen. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op met het contactpersoon van de 50+ Scouts: Monique v.d. Boor 055-3667844

Woensdag 19:00-21:00
(om de week)