Lid worden?

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee jongens en meiden worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Heb jij zin om uitgedaagd te worden, of vind je het gewoon super leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te spelen? Dan is Scouting echt wat voor jou!

Bij Marca Appoldro ben je welkom van je 5e jaar tot je er geen zin meer in hebt (en dat kan best lang duren), maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat al die mensen van al die leeftijden alles samen doen. Je bent gewoonlijk bezig in je eigen groepje met kinderen of jongeren van ongeveer je eigen leeftijd, waarmee je avonturen beleeft die zijn toegespitst op wat voor jouw leeftijd spannend en mogelijk is:

• Bevers: 4,5,6
  • Welpen: 7,8,9
  • Scouts: 10,11,12
  • ProScouts: 13,14,15
  • Explorers : 16,17,18
  • Roverscouts: 19,20,21
  • Plusscouts: 21+
  • 50+ Scouts: 50+
  • Scout met een beperking: 7-15 jaar
  • Blauwe Vogels: 7-15 jaar

Je mag twee opkomsten geheel vrijblijvend meedraaien. Neem dan van te voren wel even contact met ons op.

Om je aan te melden klik hier!

Zaterdag 13:00-16:00
(elke 3 weken)

Leiding:
Jolanda Berghuis, Dirk-Jan v.d. Boomgaard, Gijs Denneboom, Marion Hendriks, Joerie Jansen op de Haar