leiding gezocht voor Luchtscouts

luchtscouts

GEZOCHT: Enthausiaste vrijwilligers die willen helpen bij de nieuwe luchtscouts.
Lijkt het jou leuk te helpen met het oprichten van de eerste luchtscouts groep van Apeldoorn? Vanaf midden november gaat de lucht-scouts tak van scoutinggroep Marca Appoldro van start. De luchtscouts is een scouting tak die zich bezig houdt met alles op het gebied van luchtvaart. Deze speltak is gericht op jongeren rond de 13 jaar. Tijdens de opkomsten, die waarschijnlijk 1 keer per twee weken zullen zijn, gaan we bijvoorbeeld:
- Heteluchtballonnen knutselen
- Wedstrijd waterraket schieten houden
- Activiteiten houden bij vliegvelden, bijvoorbeeld Teuge
Om deze opkomsten mogelijk te maken en om de oprichting van deze speltak op poten te zetten zoeken wij nog enthousiaste vrijwilligers. Ben jij of ken jij iemand die dit leuk lijkt, neem dan contact op via , of kijk op www.scoutinggroep.com voor verdere informatie.

Zaterdag onbekend

Leiding: