Boom krijgt meer vorm

IMG-20131018-WA0000

Plusscouts organiseren GPS Race Apeldoorn

gpsrace2012De GPS Race Apeldoorn (GRA) is een spannende vossenjacht in Apeldoorn waarbij gebruik wordt gemaakt van GPS locaties. Het spel wordt gespeeld door ‘jagers’ en door ‘vossen’.

De vossen verplaatsen zich met behulp van verschillende vervoersmiddelen door Apeldoorn en zijn tijdens het spel duidelijk herkenbaar. Tijdens het spel geven zij hun locatie door via deze website. De jagers hebben gedurende het spel de tijd om op deze vossen te ‘jagen’. Jagerteams zijn deelnemende teams die bestaan uit twee tot maximaal vijf teamleden. Deze teams verplaatsen zich per auto en ontvangen voor aanvang van het spel een uniek teamnummer waarmee zij de vossen kunnen ‘vangen’. Het team dat als eerste alle vossen heeft gevonden (of het team dat de meeste vossen heeft gevonden) is uiteindelijk de winnaar.

8 maart dan is het zo ver. Dan hebben de Plusscouts van Marca Appoldro alles klaar staan om weer vele teams vanuit de regio te verwelkomen.

GPS Race Apeldoorn groot succes

Ook dit jaar was de GPS Race Apeldoorn een groto succes! Met 19 teams en 11 vossen uit 8 verschillende Scoutinggroepen (Apeldoorn & Twello), en ruim 70 deelnemers is het deelnemersaantal bijna verdubbeld ten opzichte van vorig jaar! Op de website www.gpsrace.eu vindt je informatie over het spel, en wanneer het de volgende keer georganiseerd wordt. Ook op Facebook zijn we te vinden.

Vrijdag 20:00-22:00