Luchtscouts

Logo Luchtscouts

Dit jaar gaan de luchtscouts tak van scoutinggroep Marca Appoldro van start. De luchtscouts is een scouting tak die zich bezig houdt met alles op het gebied van luchtvaart. Deze speltak is gericht op jongeren rond de 13 jaar. Tijdens de opkomsten, die waarschijnlijk 1 keer per twee weken zullen zijn, gaan we bijvoorbeeld:
- Heteluchtballonnen knutselen
- Wedstrijd waterraket schieten houden
- Activiteiten houden bij vliegvelden, bijvoorbeeld Teuge

Om deze opkomsten mogelijk te maken en om de oprichting van deze speltak op poten te zetten zoeken wij nog enthousiaste vrijwilligers.
Graag hebben wij voor zo spoedig mogelijk een groep van tenminste 4 leiding bij elkaar. Hierna zal op ledenwerving en programma invulling gefocust worden. Op dit moment heeft 1 persoon aangegeven vanaf het begin actief aanwezig te zullen zijn bij de opkomsten. We kunnen jouw hulp dus nog goed gebruiken. Hierbij is kennis van de luchtvaart een pre, maar absoluut geen vereiste. Een goede dosis enthousiasme is het belangrijkst!

webLuchtscouts2  webLuchtscouts3

De eerste opkomsten zullen gehouden worden in de blokhut aan de Lupineweg (Lupineweg 75), al is eventuele verhuizing naar vliegveld Teuge een aandachtspunt. Opkomsten zullen naar alle waarschijnlijkheid op zaterdagmiddag van 13:00-15:00 zijn.

Als jij interesse hebt mee te helpen aan het opzetten van deze speltak, of nog verdere vragen hebt, neem dan contact op via het volgende e-mail adres:

Mocht je nu al vast je belangstelling laten weten om straks jeugdlid te worden. Stuur ons dan ook even een mailtje, dan houden we je op de hoogte van onze ontwikkelingen.

webLuchtscouts1

Bouwtekening Dwekker