Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Scouting Marca Appoldro heeft diverse wensen: we willen graag materialen ten behoeve van onze vereniging, een goed onderhouden gebouw, een extraatje voor onze leden en we willen ook onze contributie betaalbaar houden zodat we voor alle kinderen een toegankelijke club zijn.

Algemeen

Scouting Marca Appoldro draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Leden betalen contributie en een aparte bijdrage voor kampen en duurdere activiteiten. We proberen gericht een relatie aan te gaan met bedrijven om niet alleen te profiteren, maar ook iets terug te geven.

Scouts doen hun best om de wereld een beetje mooier te maken. Ook uw bedrijf wil zich profileren als een bedrijf dat daar serieus aandacht voor heeft. Met scouting werken we aan verantwoordelijke wereldburgers.

Ondersteun scouting en geef daarmee inhoud aan uw Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Doelstellingen. Aandacht voor People, Planet en Profit: daar gaat het om bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze begrippen komen samen in de doelstellingen van Scouting.
Wij hebben 4 sponsorpakketten ontworpen. Deze sponsorpakketten kunt u hier vinden.

Bent u al enthousiast?

In dat geval vragen wij U te melden via een mail naar
Heeft u andere ideeën of wensen, laat het ons weten. We komen graag naar u toe om het te bespreken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Maatschappelijk ondernemen komt van twee kanten. Wij doen als Scoutingvereniging dan ook graag wat terug. Zo beschikken we over een eigen gebouw die wij beschikbaar kunneen stellen voor bijvoorbeeld een activiteit voor uw personeelsvereniging. Wij kunnen een activiteit organiseren. Denk aan de organisatie van een activiteit voor de personeelsvereniging of het beschikbaar stellen van een klimwand, bezoek van Sint en Piet of handjes bij een een open dag van uw bedrijf.

Enkele voorbeelden van maaatschappelijke samenwerkingen

Wij hebben ons netwerk aangesproken in ruil voor reclame op een LED scherm bij het omnisport. Met dank aan Blast Media

Wij hebben ons gebouw beschikbaar gesteld voor een personeelsactiviteit om kerststukjes te maken aan de Rabobank. De Rabobank heeft daarentegen een dag geholpen met onderhoud

Voor Remeha zetten wij binnenkort een klimwand neer. Remeha levert ons een nieuwe ketel, zodat wij er komende jaren weer warmpjes bij zitten.

Dros schoonmaakbedrijf heeft onze blokhut een dag schoon gemaakt.

De rotary heeeft een wandschildering gemaakt voor onze Welpenspeltak in het thema Junglebook