Algemeen

Scouting Marca Appoldro heeft vier sponsorpakketten samengesteld. Deze zijn hieronder te vinden. In elk pakket vindt u een voorstel wat u voor Scouting Marca Appoldro kan betekenen. Tevens wordt daarbij vermeld wat wij daarvoor terug doen. Uiteraard staan wij opeen voor elk op maat gemaakt sponsorpakket.

Sponsorpakket 1

U betaalt 100 euro per jaar en krijgt daarvoor:

1) Vermelding op onze website onder de button sponsors.
2) Eenmalige vermelding in een periodieke nieuwsbrief die naar alle leden en hun ouders gaat.
3) De toestemming voor 1 jaar om op uw eigen website te melden dat u sponsor bent van Scouting Marca AppodlroDesgewenst kunt u daarbij ons logo vermelden.

Sponsorpakket 2

U betaalt 500 euro per jaar en krijgt daarvoor:

1) Vermelding op onze website onder de button HOOFDSPONSOR.
2) Vermelding van uw naam en bedrijfslogo op iedere Nieuwsbrief die wij naar onze leden en hun ouders verzenden. Jaarlijks worden tenminste 5 Nieuwsbrieven verstuurd.
3) Vermelding op de homepage van onze website.
4) Vermelding van uw naam en bedrijfslogo bij publieksactiviteiten van Scouting Marca Appoldro (O.a. Koningsdag Woudhuis/Osseveld)
5) In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zullen we in gezamenlijkheid kijken welke teegenprestatie Scouting Marca Appoldro u kan bieden
6) De toestemming voor 1 jaar om op uw eigen website te melden dat u hoofdsponsor bent van Scouting Marca Appoldro. Desgewenst kunt u daarbij ons logo vermelden.

Sponsorpakket 3

In natura ondersteuning met een waarde van minimaal 100 euro (voor de duur van 1 jaar):

1) Vermelding voor een jaar op onze website onder de button sponsors.
2) Eenmalige vermelding in een periodieke Nieuwsbrief die naar alle leden en hun ouders gaat.

Sponsorpakket 4

In natura ondersteuning met een waarde van minimaal 500 euro (voor de duur van 1 jaar):

1) Vermelding op onze website onder de button HOOFDSPONSOR.
3) Vermelding op de homepage van onze website.