COVID-19

Corona en Scouting

UPDATE 13 JANUARI 2021

Nieuwe items of wijzigingen zijn voorzien van de bovengenoemde wijzigingsdatum. (Deze kunnen ook verder onderaan staan!) 

Om onze opkomsten voor iedereen veilig te houden zijn de volgende regels van kracht:

 

UPD - 13 JAN 2021 

 

Iconen corona scouting 20   

 

  • Door de verlenging van de volledige lockdown zijn er geen fysieke Scouting activiteiten mogelijk tot tenminste 9 februari 2021.

    Nederland is tot en met 9 februari in lockdown. Scouting neemt daarom haar verantwoordelijkheid om contacten gedurende deze periode tot een minimum te beperken. Ook de nieuwe Britse virusvariant die op dit moment ook kinderen lijkt te treffen, geeft geen goede perspectieven om de grenzen van de maatregelen op te zoeken. Daarom zijn er géén fysieke opkomsten en zijn clubhuizen gesloten. Scouting Nederland spant zich actief in om in overleg met de overheid Scouting zo snel als (veilig) mogelijk is, weer op te starten

    Mogelijk dat de eigen speltak er wel voor kiest een online #ikscoutthuis programma aan te bieden, de eigen speltak zal jullie hier dan over informeren. 

    We kunnen het niet vaak genoeg zeggen... Hou vol! Jullie kunnen het! Tot snel!


Nieuwe richtlijnen van Scouting Nederland, Gemeente Apeldoorn, VNOG of het RIVM zijn altijd leidend! We proberen deze pagina up-to-date te houden. Fouten en of wijzigingen zijn voorbehouden. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.