Buitenspelen

Kom bij ons #buitenspelen! 

Want binnen zitten doen we toch al vaak genoeg? Samen met leeftijdsgenootjes de spannendste en meest toffe avonturen beleven doe je gewoon bij ons. Wist je dat je nu 2x vrijblijvend en geheel gratis met ons mee kan doen om te ontdek of Scouting bij je past? Druk op de volgende knop om je direct aan te melden! Of stel je vraag via 

 

Beeldmerk buitenspelen knop 04 04

 

 

Wat houdt Scouting precies in?

Scouting is samen spelen en bewegen. Heb jij wel eens een nacht in een hangmat geslapen of fikkie gestookt om een eitje te bakken als ontbijt? Of wat dacht je van levend Stratego of Twister met 144 stippen! Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van wat we allemaal bij Scouting doen. Scouting is zo breed, er wacht iedere week weer een nieuw avontuur voor groot en klein, met als hoogte punt een gaaf kamp met vrienden en vriendinnen! 

 

Wist je dat elke opkomst zelfs erg leerzaam is voor jouw toekomst, doordat er spelenderwijs vaardigheden worden aangeleerd die erg handig zijn, zoals eten koken, survival, hutten bouwen, kampvuur maken, knopen leggen, kamperen en vooral creatief zijn. Scouting staat voor ontdekken en samenwerken om elke uitdaging aan te gaan. Hierin staan sociale omgang en jouw ontwikkeling in de praktijk centraal, beweeg je veel en speel je veel samen met andere kinderen van jouw leeftijd. 

 

Past Scouting bij je? Wordt dan lid van Scouting Marca Appoldro. Onze vrijwilligers zullen je graag begeleiden in de wereld van Scouting

 


 

Leeftijden

Bij Scouting werken we met speltakken, dit is hoe we de verschillende leeftijdsgroepen noemen. Dus of je nu jong of oud bent, Scouting is er voor iedereen.

 

• Bevers (4-6 jaar)

zaterdag 10.00-12.00 uur 

• Welpen (7-9 jaar)

zaterdag 10.00-12.00 uur 

• Scouts (10-12 jaar)

zaterdag 10.00-12.00 uur 

• Pro-Scouts (13-15 jaar)

vrijdag 19.00-21.00 uur 

• Explorers (16-18 jaar)

vrijdag 19.00-21.00 uur 

• Blauwe Vogels* (7-15 jaar)

zaterdag 13.00-16.00 uur 

 

*Leeftijdsgroep voor kinderen met een beperking, zij hebben om de week opkomst.

 


 

Waar kun je ons vinden?

Onze blokhut is gevestigd in de wijk Woudhuis in Apeldoorn, een centrale locatie die vanuit omliggende wijken zoals Zonnehoeve, Osseveld en Zuidbroek ook goed bereikbaar is. Ons exacte adres is:

 

Scouting Marca Appoldro 

Lupineweg 75, 7325 AH Apeldoorn

 

Kaart SMAG min

 

 

Heb je nog vragen? We vertellen je graag meer, mail ons via: 

 

 

 Beeldmerk buitenspelen RGB schaduw Tekengebied 1