Marca Appoldro feliciteert koningspaar

Princess-Maxima-ScoutingAl bijna een eeuw zijn leden van het Koninklijk Huis nauw betrokken geweest bij Scouting Nederland. Vanaf 1915 met het beschermheerschap van Prins Hendrik, tot op heden. Op dit moment is H.K.H. Prinses Máxima der Nederlanden onze beschermvrouwe.

Met de inhuldiging van Koning Willem Alexander heeft ook voor de beschermvrouwe van onze vereniging een bijzondere verandering plaatsgevonden. Vanaf dit moment mag ze als Koningin Máxima haar rol vervullen. Wij zijn trots dat Máxima ook in haar rol als Koningin haar functie als beschermvrouwe van Scouting Nederland blijft vervullen. Scouting Marca Appoldro wenst namens alle jeugdleden en vrijwilligers het Koningspaar van harte toe dat ze samen kunt genieten en groeien in de prachtige uitdagingen die het Koningschap biedt en dat het hen veel geluk mag brengen.