fotolijn

Flexteam

flexteamAfgelopen dinsdag heeft de groepsraad besloten om een flexteam op te richten. Wij hebben de afgelopen tijd veel verzoeken gekregen van ik wil af en toe wel is leiding geven. En dat snappen we heel goed als u alle kinderen en leiding actief ziet met onze activiteiten.

Als u deel neemt aan het flexteam dan komt u in een pool van mensen te zitten op wie we een beroep kunnen doen als we op een gegeven moment een opkomst zouden moeten annuleren omdat we even leiding te kort hebben, of dat we een opkomst anders moeten inrichten wat het spelaanbod niet ten goede komt. 

U hoeft dus ook niet het hele jaar beschikbaar te blijven op de tijden dat we opkomst hebben, maar u ontvangt een mail met een datum en tijdstip waarop we iemand zoeken. Kan u toevallig dan reageert u terug, kan u niet, dan wellicht een volgende keer.

Daarnaast blijft u nauw betrokken bij de groep en krijgt u uiteraard ook de uitnodiging voor onze interne trainingen en speciale activiteiten voor ons kader. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op met onze groepsbegeleider (). Wilt u zich aanmelden, klik dan hier en selecteer bij wat u wilt doen "flexteam"

Voor alle overige vacatures klik hier

Help ons!

SponsorkliksU kunt ons op een eenvoudige wijze helpen door uw online boodschappen middels de volgende link te doen.

Bij elke aankoop komt er vanzelf een kleine bijdrage in onze clubkas terecht!