fotolijn

Startdag

DSC 5519We kijken met bijzonder veel plezier terug op onze startdag als start van ons 25 jarig bestaan. Een dag met een ludieke wijze van opening door wethouder Blokhuis die ook nog even een cheque kwam brengen, waarmee we extra spelmateriaal kunnen aanschaffen. Het overvliegen van de diverse speltakken met de door de Explorers in elkaar geknoopte tokkelbaan. 

Maar de gehele dag diverse activiteiten die ons ook nog eens nieuwe leden en een nieuwe leiding heeft opgeleverd. De afsluiting met de bbq, was de grote en gezellige afsluiting. 

Vanaf nu weten we ook dat het concept voor koningsdag op de fantastische lokatie rondom onze blokhut kan! Als u nog even de herinnering wilt ophalen, of wilt zien wat u heeft gemist, dan heeft de startdag commissie voor u een korte samenvatting bijgevoegd als bijlage. Op de website kunt u de foto's bekijken (http://www.scoutinggroep.com/fotosvideo/foto-s/category/57-startdag-2013) Deze zijn ook te bestellen op de site van onze hoffotograaf (http://www.oypo.nl/maritvanbuchem)

 

 

Help ons!

SponsorkliksU kunt ons op een eenvoudige wijze helpen door uw online boodschappen middels de volgende link te doen.

Bij elke aankoop komt er vanzelf een kleine bijdrage in onze clubkas terecht!