Lustrumfeest

lustrumfeestOp 22 februari 1989 is Scouting Marca Appoldro officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat deze datum gelijk valt met Baden Powell dag mag geen toevalligheid zijn. Dat deze datum in 2014 precies in de vakantie valt hebben de oprichters zeker geen rekening mee gehouden.

Vanaf 1910 zijn de padvinders actief in Nederland, een tijd die wij als Scouting Marca Appoldro niet eens hebben meegemaakt, aangezien deze in de 70-er jaren samen zijn gegaan tot Scouting Nederland. We zijn dus nog een jonge en dynamische club die wel weet hoe wij op een zeer ludieke wijze dit feestje gaan vieren.

Wij willen u dan ook met klem verzoeken om voor uw hele gezin een streep te zetten in de agenda op:

Vrijdag 7 maart
Vanaf 19:15 uur

Verdere informatie volgt, maar het belangrijkste is aanwezigheid van zoveel mogelijk jeugdleden met zijn/haar familie!

En neem van ons aan, hier praat u dagen later nog over!