fotolijn

Kijk en improviseren opkomst 11 nov

attachmentattachmentattachmentattachmentattachmentVandaag hadden we 2 kijkers bij de blauwe vogels en een druk programma.We hebben vandaag lampionnen gemaakt en spelletjes gedaan. 

Opkomst 28 oktober

attachmentattachmentattachmentattachmentattachmentattachmentattachmentattachmentattachmentattachmentDe opkomst van vandaag had als thema Halloween.De blauwe vogels hebben een mummie gemaakt, van een glazen potje en oud verband. Na een leuk renspel buiten, gingen de blauwe vogels koekjes versieren in het halloween thema. 

Opkomst 8 april 2017

attachmentattachmentattachmentattachmentattachmentattachmentVandaag zijn de blauwe vogels naar het bos geweest. Daar hebben ze eieren gezocht en een boshut gemaakt.

18-3-17: Zwemmen

attachmentattachmentattachmentattachmentattachmentattachmentattachmentVandaag zijn de blauwe vogels wezen zwemmen in Malkander.Daar zijn ze veel van de glijbaan gegaan.Verder hebben ze veel met een bal gespeeld.

Sinterklaas opkomst

attachmentattachmentattachmentattachmentattachmentattachmentVandaag zijn een klein deel van de blauwe vogels wezen kijken naar de intocht van de goedheiligman in Twello. Eenmaal weer terug hebben de blauwe vogels nog een paar spelletjes gedaan.

Informatie

Zaterdag 13:00-16:00
(elke 3 weken)

Email:

Leiding:
Jolanda Berghuis, Dirk-Jan v.d. Boomgaard, Gijs Denneboom, Joerie Jansen op de Haar