fotolijn

Luchtscouts sluiten 2017 af

attachment

Komende zaterdag 16 december is de eerstvolgende opkomst van de luchtscouts. Dit is de laatste opkomst in 2017, dus zorg dat je hem niet mist! Daarna hebben we een aantal weken Kerstvakantie. De eerste opkomst in 2018 is de boerenkoolmaaltijd. Meer informatie hierover volgt nog.We kunnen nog niet helemaal vertellen wat we zaterdag gaan doen, maar we gaan in ieder geval een vleugel onder de loep nemen. Opkomsttijd van 13.30 tot 15.30, Lupineweg 75, Apeldoorn.Tot zaterdag!

leiding gezocht voor Luchtscouts

luchtscouts

GEZOCHT: Enthausiaste vrijwilligers die willen helpen bij de nieuwe luchtscouts.
Lijkt het jou leuk te helpen met het oprichten van de eerste luchtscouts groep van Apeldoorn? Vanaf midden november gaat de lucht-scouts tak van scoutinggroep Marca Appoldro van start. De luchtscouts is een scouting tak die zich bezig houdt met alles op het gebied van luchtvaart. Deze speltak is gericht op jongeren rond de 13 jaar. Tijdens de opkomsten, die waarschijnlijk 1 keer per twee weken zullen zijn, gaan we bijvoorbeeld:
- Heteluchtballonnen knutselen
- Wedstrijd waterraket schieten houden
- Activiteiten houden bij vliegvelden, bijvoorbeeld Teuge
Om deze opkomsten mogelijk te maken en om de oprichting van deze speltak op poten te zetten zoeken wij nog enthousiaste vrijwilligers. Ben jij of ken jij iemand die dit leuk lijkt, neem dan contact op via , of kijk op www.scoutinggroep.com voor verdere informatie.

Informatie

Zaterdag onbekend

Email:

Leiding:
Wordt later bekend gemaakt